OM SYSTEMHYLLER AS

Skreddersydde løsninger

Vi leverer solid og moderne innredning til bibliotek, kontor og lager til en fornuftig pris. Vi er stolte av å levere lokal, norskprodusert innredning av god kvalitet.

Systemhyller er en serviceorientert bedrift som legger vekt på å skape gode løsninger tilpasset hver enkelt kunde. Vi har fokus på behovsavklaring i kjøpsprosessen og er løsningsorienterte. Det gjør at vi klarer å skape et produkt som er tilpasset kundens ønsker og behov.

Vi har et standardsortiment, men som en spesialforretning er vi stolte av å ha muligheten til å kunne tilby skreddersøm og spesialdesign. Riktig produkt til riktig bruk er en forutsetning for en god investering.

Kvalitet i alle ledd

Innredningen fra systemhyller er produsert av stål i høy kvalitet. Produkt sortimentet blir produsert i eget hus med moderne utstyr.

Vi har et tradisjonsrikt, mekanisk verksted med over 40 års erfaring fra produksjon i Norge. Lang erfaring sørger for god kompetanse og leveringsevne. Moderne maskinpark legger grunnlaget for en effektiv produksjon, og kompetente ansatte sørger for at kvaliteten er på topp.

Historikk

Systemhyller AS ble stiftet i april 1967. Systemhyller ble etablert etter fisjon fra annet selskap og historikken går således enda lengre tilbake i tid.

Frem til 2013 har Systemhyller hatt hovedbase i Oslo, så flyttet vi til Spikkestad i Røyken kommune. Etter en periode i Solbergelva har vi holdt til på Holmen i Drammen. Fra og med 1. oktober 2020 har Eskoleia AS overtatt produktrettighetene, og produksjonen vil skje på Kongsvinger.

I mer enn 50 år har Systemhyller produsert og solgt hylleinnredninger. Med egenproduserte varer sikrer vi god kvalitet til gunstige priser.

Fornøyde kunder

Kunde uttalelser

Facebook